Friends of PDF

all our visitors are our friends. we love them all. we want them to find and download pdf files from our website. we do our best to satisfy them. and they share our website on their facebook walls.
REVISTA MODELISM EPUB

Bismark, 1/ din revista Hachette. By Asociatia Modelism Alba, IPMS Romania · Updated about 2 years ago. Work in progress – Ionut Daian. Already tagged. revista modelism tehnic. Modelism Modelism Modelism Modelism Modelism Modelism Modelism. Modelism – Dec 10, • Public. Photo: Revista Modelism Photo: Nava de linie Razboieni. Photo: Nava Randunica. Photo: tun maritim.

Author: Yogor Vudal
Country: Seychelles
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 1 March 2004
Pages: 454
PDF File Size: 10.89 Mb
ePub File Size: 19.58 Mb
ISBN: 249-1-70601-383-7
Downloads: 53378
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Bakora

Modelism International

Hai ca incepem sa strangem de abonamente! Privitor revista modelism partea de istorie militara vom incerca, pe langa subiectele clasice sa ne apropiem si de cele militare reflactate in numismatica, filatelie, medalistica sau cartofilie.

Incepand cu prezentul numar si continuand cu urmatoarele incercam sa venim in revista modelism pasionatilor tuturor ramurilor de modelism cu articole cat mai detaliate in revista modelism priveste modalitatile de constructie si tehnicile folosite, articole ce vor contine si o mica istorie a modelelor prezentate.

Machete, modelism, hobby – cartula.

Modelism 1991-3

Speram astfel ca toti pasionatii de aeromodelism, navomodelism, rachetomodelism, modelism feroviar si alte ramuri ale modelismului vor gasi in aceasta revista un mod placut de a redescoperii subiecte inedite.

Unde apare,mai corect cum ajungem la ea? Skin revista modelism limba Tema: Primul numar il pun revista modelism rama,la loc de cinste adica in”camera copilului”langa vitrine.

Postat 18 September – Revista noastra se adreseaza tuturor revista modelism care au o minima afinitate pentru modelism si istorie militarachiar daca nu construiesc machete sau nu studiaza aprofundat istoria.

Jul 28 Sterge din topic Postarea va fi stearsa definitiv din acest topic. Cam tevista pentru inceput, ne revedem revista modelism numarul 2.

Ma bucur ca ,se poate totusi misca ceva si in Revista modelism noastra ,cea de toate zilele! Si, luat-o ca pe un indemn, o revista nu poate fi mai buna decit colaboratorii ei!

Prioritare vor fii subiectele cu tematica romaneasca, atat in modelism cat si in istorie militara deoarece exista subiecte inedite care merita o atentie refista si o promovare pe masura. Aceasta postare a fost editata de horia: Daca si dumneavoastra aveti incredere in revista modelism si doriti sa sustineti aparitia revista modelism, va asteptam sa va abonati. Community Forum Software by IP.

Cum apare, am si revista modelism. Postat 19 September – Sa fie intr-un ceas bun.

Speram ca vom castiga increderea cititorilor si astfel revista va avea o aparitie cat mai indelungata. Pentru inceput revista modelism va aparea o data la doua luni. Cititorii care doresc sa revisat contacteze pentru colaborare o pot face folosind adresele de contact din caseta redactionala.

5,×2, pixels | Modelism | Pinterest | Aircraft, Airplanes and Aviation

Sunt interesat de abonament. Spor si succes pe mai departe. Insfarsit o initiativa care s-a coagulat.