Friends of PDF

all our visitors are our friends. we love them all. we want them to find and download pdf files from our website. we do our best to satisfy them. and they share our website on their facebook walls.
IK WEET DAT U LIEGT DOWNLOAD

Op LinkedIn kunt u collega’s, klasgenoten en miljoen andere Is the stress of watching England just too much for you to handle? . Ik weet dat u liegt. De laatste tijd betrap ik mijn stiefzoontje van bijna 9 vaak op liegen. Dan heb ik hem zijn tanden laten poetsen en om 19 u in bed gestoken, voor een kind om een strenge stiefmoeder en wie weet een strenge stiefvader te.

Author: Goltisida Samuhn
Country: Burundi
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 17 July 2016
Pages: 315
PDF File Size: 20.31 Mb
ePub File Size: 8.51 Mb
ISBN: 566-1-59932-255-1
Downloads: 83636
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kanris

Toen mijn vriend thuis kwam heb ik het er eerst met hem alleen over gehad, zonder dat het stiefzoontje het hoorde.

Bv Onlangs stond ik in de douche terwijl hij zijn tanden moest poetsen. Citeer Bericht door hoera!

Hoe reageren op leugens? – Libelle Mama – Zappy Forum

Als ze het eerlijk zeggen, zal ik nooit op een boze manier h dan dat ze wel liegen. Ik heb hem nadat ik hem alleen ben gaan halen op een normale manier gevraagd waarom hij bij de directeur moest zijn.

Vandaar dat ik ook jullie raad vroeg. Kreeg ik als antwoord dat het hun dt niet is om de kinderen te straffen en dat ze daar ik weet dat u liegt geen tijd voor hebben hij moest ook werken Mijn vriend is helemaal niet streng opgevoed en heeft nooit straffen gekregen wel af en toe een pak slaag van papaa maar dat vind ik geen optie.

Hij wou graag buiten gaan spelen.

Het is echter moeilijk om het hele verhaal te vertellen in enkele zinnen, daardoor lijkt het misschien alsof ik de boze stiefmoeder ben die domme straffen geeft. Dat weet ik omdat ik vorig jaar enkele keren naar het school ben moeten gaan omdat hij het zelfs bij de directeur te luegt maakte.

Volgende keer zal ik doen wete ik niks gezien heb en het gewoon aan de papa vertellen, dan moet die maar beslissen wat ermee moet gebeuren. Je kan het toch niet negeren? Waarop hij zei dat hij daar niet was geweest. Nogthans had ik gezien ik weet dat u liegt de directeur zich goed kwaad maakte.

Is het niet normaal dat een kind dat op fouten werd betrapt, vervelend doet, dat probeert te ontkennen en heftig reageert op consequenties? Maar aan je verhaal te horen, overleggen jullie toch wel liegg over hoe je lastige situaties aanpakt, en dat dit in de praktijk niet altijd even vlot verloopt Ik zou willen proberen om er toch een mooi evenwicht in te vinden.

Omdat zowel mama en papa een job hebben die ze niet zomaar kunnen verlaten bellen ze dan naar mij omdat ze ik weet dat u liegt dat ik mijn uren flexibel kan ik weet dat u liegt. Ondertussen zit mijn vriend dan te stressen en roepen en weet absoluut niet hoe hij met zo’n situatie moet omgaan. Heb hem 15min te tijd gegeven om er aan te beginnen.

Laatst gewijzigd door C tje op 14 sep Ook luegt de agenda stond niets Nu ik mijn stiefzoontje op een normale manier vroeg waarom hij bij de directeur zat beweerde hij dat hij daar niet is geweest. Als stiefmoeder mag ik mijn werk wel laten staan om hem te gaan halen, ik mag pannenkoeken voor hem bakken doe ik met plezier, begrijp me niet verkeerdik weet dat u liegt vuile was doen en al de rest wat de echte mama en papa doen maar ik mag hem niet straffen Ik heb gezegd dat hij buiten mocht ik weet dat u liegt spelen wanneer hij me eerlijk zou zeggen wat er aan de gang was en dat hij het kon komen vertellen als hij er zin in had.

Ik kom ik weet dat u liegt de douche, begin mijn tanden te poetsen en zeg “begin jij ook je tanden poetsen”. Toen ik de directeur zei dat ik het eigenlijk niet vind kunnen dat ze ons opbellen om te zeggen dat we hem MOETEN komen halen. Kreeg ik als antwoord dat het hun job liebt is om de kinderen te straffen en dat ze daar allemaal geen tijd voor hebben hij moest ook werken.

En ze verwachten dat je de kinderen thuis straft. Bedankt voor het inloggen. De directie bespreekt niets met stiefouders dus die negeerde me gewoon.

Ik heb het proberen oplossen door mijn vriend vriendelijk buiten te werken omdat ik weet dat roepen geen zin heeft. Waarom heeft hij het daar zo moeilijk mee? Ik heb gezegd dat we weten dat hij de juf heeft uitgemaakt en dat hij bij de directeur heeft gezeten ook dat dqt leugens niet door de beugel kunnen. Tenzij dat het echt iets zou zijn in de zin van een ik weet dat u liegt gepest ed.