Friends of PDF

all our visitors are our friends. we love them all. we want them to find and download pdf files from our website. we do our best to satisfy them. and they share our website on their facebook walls.
JASNA BABIC ZAGREBACKA MAFIJA PDF

ako je nekome dosadno, evo krasnog štiva. Direct link Jasna Babić – Zagrebačka Download, download Jasna Babić – Zagrebačka 4shared for all. Jasna Babic-Zagrebacka Mafija Norbert Mappes Niediek Balkanska Mafija. Norbert Mappes Niediek Balkanska Mafija.

Author: JoJoramar Tygot
Country: Equatorial Guinea
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 1 October 2004
Pages: 207
PDF File Size: 11.71 Mb
ePub File Size: 18.99 Mb
ISBN: 403-4-40437-813-9
Downloads: 21104
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gardaktilar

Glavni razlog ovih krvavih borbi je primat i teritorija za kriminalne poslove. Gotovo svi drogu, osim po Mafia, rasturaju i u zemljama zapadne Evrope. Jedan od lidera ove ekipe je karatista i sportista i predstavlja autoritet za ostale.

Naravno, malo se toga vodi na njihova imena. Pojedinci iz grupe, prema poslednjim policijskim saznanjima, bave se i trgovinom narkoticima.

Jasna Babić (Author of Zagrebačka mafija)

Obijaju prodavnice, magacine, stanove i vozila. Ovaj drugi, pored toga, falsifikuje novac i putne isprave. Robu odnose u Crnu Goru i prodaju. Povezali su se i sa pojedinim radnicima MUP-a, ali i Carine. I na teritoriji Vranja oformljene su tri kriminalne grupe.

Kikindu su podelile dve organizovane kriminalne grupe. Ostala je bez dobrog dela profita, koji je proteklu deceniju ostvarivan nelegalnim poslovima, uglavnom u zoni sive ekonomije, i preorijentisala se na biznis u zakonskim okvirima. Sada su se, zagregacka, primirili.

Pored ovoga, registrovan je i kao kradljivac automobila. Trenutno je u Holandiji. Automobile preprodaju na Kosmetu i u Makedoniji. Usput organizuju sagrebacka prostituciju. U tom poslu imali su velikog saradanika iz Batajnice. Kao nasilnici, u valjevskom kraju poznati su Predrag i Darko.

Ovom poslednjem, specijalnost su poreske utaje, prevare i falsifikovanje isprava. Dejana i Igora evidentirala je gnjilanska policija. Zvorniku i Bijeljini, koju, zatim, miksuju i preprodaju. Sve ih povezuju poslovi sa narkoticima.

Preko svojih veza devojke kupuje u Moldaviji, Rusiji i Rumuniji. Za razliku mafiia Novog Sada, u Kragujevcu kao da nema privrednog kriminala. Usput taje i porez.

Your consent to our cookies if you continue to use this website. Reklame te marke cigareta preplavile su televizijske ekrane. Prvo mesto pripalo je jednoj dami. Nekoliko puta je pritvaran, ali se uvek izvukao. We share information about your activities on the site with our partners and Google partners: Trgovinom belim robljem, ali i automobilima bavi se izvesni LJubomir i njegov kompanjon Milivoje.

Za razliku od ove trojke, izvesni Uasna, Aleksandar i Nemanja poznati su policiji kao nasilnici i ubice. U ovom gradu na Moravi nema pojedinaca koji se bave kriminalom.

Download Jasna Babić – Zagrebačka mafija.pdf

SITE To ensure the functioning of the site, we use cookies. U Srbiji je postojala mafija do Do danas ubice nisu otkrivene. Haxa je jedno vreme bio komandir policije u Kosovskoj Mitrovici.

U poslu sa heroinom je i izvesni Zoran, za koga policija ima saznanja da je i sam narkoman. Remember me Forgot password?

Zagrebačka mafija – Jasna Babić – Google Books

To dvoje, jednostavno, je sraslo. Okupljaju se, dogovaraju, spremaju strategiju odbrane Specijalizovao se za provale u stanove, prodavnice, firme Prethodno falsifikuju sve potrebne papire, a vozila su, po pravilu, u zemljama iz kojih su ukradena – skinuta sa osiguranja.

Droga je maflja Boru poseban problem. Petu grupu predvodi Hadin Zenelji, u kojoj je i njegov sin Arben. U Beogradu mu je veza izvesni Dejan, na jasnx je do sada nekoliko puta pucano.

Pored toga uzeli su u zakup kockarnicu i bazen na Zlatiboru, postali suvlasnici lokala